Smartlog v3 » Det sker online » Er flash godt på en hjemmeside?
Opret egen blog | Næste blog »

Det sker online

Lidt om meget forskelligt online

Er flash godt på en hjemmeside?

17. Dec 2010 11:31, online

Vi støder hele tiden på flash, når vi surfer rundt på internettet! Men hvor godt er det egentlig at bruge på sin hjemmeside?!?!?

 

Flash er en super lækker måde rent grafisk, at få lavet sin hjemmeside. Du skal dog passe på med flash!

Vil du gerne være synlig på søgemaskinerne, så er det i mange sammenhænge farligt at bruge flash. 

Hvis du laver hele din hjemmeside i flash, så kan du godt glemme at blive fundet i søgemaskinerne. Google har f.eks. meget svært ved at læse flash, og derfor også vide hvad det egentlig er du har på din hjemmeside , og hvad der har hvilken værdi. Du kan lave smadder lækre hjemmesider i flash, men hvis der ingen trafik kommer er det jo trist. Laver du en flash hjemmeside, så skal du derfor være bevist om større markedsføringsomkostninger på andre markedsføringskanaler!

Grunden til jeg skriver dette indlæg er fordi jeg i går kiggede på en ny kundes hjemmeside for at se hvilke ting der skulle ændres. Her havde de lavet deres overskrifter igennem noget flash. Det betyder at de altid ved hvordan overskrifterne ser ud, men det betyder også at Google ikke kan læse disse overskrifter. Overskrifter har normalt stor betydning for en tekst, og derfor vægter Google dem også højt. Så er det jo trist hvis Google ikke kan læse overskrifterne, ikke?

Heldigvis er der en mere seo venlig løsning på det sidste problem. For er klart at det også er vigtigt at lave hjemmesider som ser ens ud, alt efter hvor man sidder.

 

Jeg kan godt lide flash, da det er muligt at lave rigtig flot grafik, men overvej altid om det kan gøres på andre måder (hvilket det faktisk ofte kan!), der også gør det muligt at blive fundet på søgemaskinerne ;)

Tags

Relaterede